Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2017 19:29 - Младежи Освиркаха Борисов в Ловеч! Нарекоха го „Мутра“ и „Мафиот“!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1369 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Бойко Борисов със сигурност отново е вдигнал кръвното, след посещението си в Ловеч днес. Група от над 50 младежи го посрещна с викове „У-у-у!“ и „Защо бягаш, бе, защо се криеш?“. Разгневените млади хора носеха плакати с надписи: „Той е виновен за всичко“, „Забрани пушенето, а самият той пуши и заради него кръчмите фалираха“. Момиче пък държеше плакат „400 хиляди безработни зарази него“.
Младите хора чакаха Борисов пред гимназията за изучаване на чужди езици, където той имаше среща. Те очакваха, че Борисов ще се спре при тях и ще ги успокои, като проведат мъжки разговор, но премиерът профуча край тях и влезе в училището, предадоха ловешки журналисти. „Бойко-13! Къде бе, защо бягаш, страхливец, ела при нас“ – викаха след него младежите. След като слезе сам от джипа, който караше, Борисов бързо отпраши и се скри в училището. Това възпламени и разгневи участниците в скромния протест. Те дълго дюдюкаха след него и го изчакаха да излезе. На полицаите, които бяха направили кордон да пазят Премиера-Слънце, те подвикваха: Защо го пазите. Той е никой – назначена американска марионетка! Полицаите не им отговориха.
На излизане, щом Борисов се появи на входа на училището, бунтарите заскандираха: „Буда, къде са ни парите?“, „Къде скри парите от заемите“, „Какво стана с Мишо Бирата?“. „Кой назначи Каратиста в ЧЕЗ с 35 бона заплата?“. Отговор от страна на Борисов, естествено, не получиха. С бърза и нервна крачка премиерското височество се хвърли в джипа си, като избягна младата агитка. „Защо бягаш беееееееее, мутро?“ – изкрещяха гневните млади хора след него.
Един от протестиращите се зарадва, че са ги оставили да си викат, без да ги арестуват. Другите обаче бяха недоволни, че Борисов е избягал и дълго дюдюкаха след него. Полицията също си замина без да им обърне внимание. Младежите обаче са сигурни, че ченгетата са ги заснели и ще им направят досиета в полицията. След което със сигурност ще бъдат зорко следени по телефона, в интернет и в реалния живот.



Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. schumpov - Бря-бря, Партията масовизира п...
18.12.2017 19:48
Бря-бря, Партията масовизира партизанското ( шумкарското ) движение срещу фашизма и капитализма. Нинова им обещава светли бъднини, братство , равенство и справедливост. До тук каквото било било, който каквото награбил негово да си е, правителството не може да бори корупцията . Всички прокурори, следователи,съдии са наши деполитизирани комунисти, проверени в битките , верни синове на Партията. Ура другари! Да живее дру.. ...?? Долу Борисов ! Смърт на фашизма и неговите врагове!(мощно ура)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20207392
Постинги: 18672
Коментари: 10029
Гласове: 71321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930