Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2018 13:08 - Саудитците предупредиха: ще си направят атомна бомба – Няма да правят! Имат я! (ВИДЕА)
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 568 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 20.04.2018 13:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Саудитците предупредиха: ще си направят атомна бомба – Няма да правят! Имат я! (ВИДЕА)

Публикувано на 16.03.2018  в Свят  

https://bultimes.com/%D0%A1%D0%B0%D1%83%D0%B4%D0%B8%D1%82%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D1%89%D0%B5-%D1%81%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2/

Преди три години в ТВ ми предаване и в пост посочих опитното изпитание на тази бомба

Пуснах и пост за разпълзяването на ядреното оръжие по света и огромната отговорност (и участие) на Великите сили, които го допуснаха

 

imageГРИГОР ЛИЛОВ

„Не се стремим да станем ядрена държава, но без съмнение, ако Иран се сдобие с такова оръжие, ние ще го разработим също“.
принц Мохамед бен Салман ал Сауд, престолонаследник на Саудитска Арабия в изявление днес.

Преди три години, в ТВ ми предаване на 1 юни 2015 г. и в пост от 27 май 2015 г. тук показах случилото се наблизо край Сана, столицата на Йемен, където се води война.
Случилото се беше ядрена експлозия на Бомбата, макар и маломощна на Саудитска Арабия!.

За моя изненада установих, че постът ми е изтрит, вкл. и в един от Фейсбук архивите ми на моя компютър, с който работя в Интернет. (обаче на друг и на флашки копирам на момента всичко, което пускам.)
В YouTube са изтрити и всички видеозаписи, които се появиха от момента на експлозията. (давам само няколко примера):
Вече няма достъп до този видеоклип, защото свързаният с него профил в YouTube е прекратен.
Вече няма достъп до този видеоклип, защото свързаният с него профил в YouTube е прекратен.
Вече няма достъп до този видеоклип, защото свързаният с него профил в YouTube е прекратен.
Изтрито е и ТВ ми предаване от 1 юни 2015 г. – “Революции” с гост Свилен Наков, ръководител на Софтуерната академия. Първата част от него беше посветена на ядрения взрив.
(и него си го пазя в архив извън компютъра ми, на който работя в мрежата. Току-що го поместих в сайт за всеобщо споделяне)
Линк за сваляне;
Предаването/видео:

 

 

 

Фактът на такова поголовно триене – по света и в един от компютрите ми е косвено доказателство според мен за действително случилото се и за мощта на онези сили, които искат да затулят случилото се.

Започнах предаването си от 1 юни 2015 с онова, което прогнозирах пак в моето ТВ предаване два месеца по-рано (предаването от 17 март), както и две седмици – непосредствено преди случилото се: вероятно предстои изпитание на ядрена бомба на Саудитска Арабия.

То се състоя на 11 май 2015 г. край Сана, столицата на Йемен – до връх Некум на близката планина. Във всички постове и статии (има запазени в Интернет) обаче е посочена друга дата – 20 май и друго събитие – взрив на склад с боеприпас.
Има и много видеозаписи от експлозия на тази дата, посочена като “ядрена”, но са фейкове, понеже не са действително състоялата се ядрена експлозия. Явно отново могъщи сили са пуснали дезинформация за погрешна дата и погрешен взрив – уж ядрен, за да лишат от истински сериозна аргументация анализаторите.

 

Може да видите истинската ядрена експлозия от този линк на записа на ТВ ми предаване.
В арабския Интернет има и др. запазени линкове от записи с джи-ес-емите – трият ги, но пак ги качват.
Звездичките, които просветнат в началото на взрива около огненото кълбо на снимките, както и същите звездички на записа са страничен афект – от бомбардировката от заредени елементарни атомни частици върху матрицата на смартфона.

 

 

Давам и още едно видео като подборка. Един от записите в него е отблизо, от обратния склон на планината. Видеото е оцеляло за разлика от автора му.

 

 

 

Съобщенията от онзи ден говорят за стотици и стотици убити и порутени сгради в Сана независимо от немалкото разстояние до епицентъра и маломощността на взрива.

 

След тази експлозия се случи неочакваното, но логичното. Израел набързо промени курса и в момента е съюзник с шейховете от кралството и дори им помага във войната в Йемен.
САЩ първо се скараха със Саудитска Арабия, после започнаха систематичното унищожаване на Ислямска държава, а когато дойде на власт Тръмп постави ултиматум на Риад с речта си с много груб тон. Това стана на срещата на Арабската лига. (имам пост за онази реч с извадки от нея, които световните и родни медии срамежливо спестиха).
И “неочаквано” малко по-късно се извърши нещо като властова революция-преврат в кралството и то пое по нов път към демократизация.

Относно Бомбата ето какво казва Amos Yadlin, бивш шеф на израелското военно разузнаване:
– Ако Иран докопа бомбата, саудитците няма да чакат дори един месец. Те са си платили за бомбата и ще си донесат от Пакистан онова, които им потрябва за употреба.
– Саудитците говорят за Иран и ядрените въпроси много сериозно. Те не блъфират по този въпрос! – това мнение пък е на Саймън Хендерсън, директор на Global Gulf и програма за енергийна политика на Washington Institute.

________________________________

Тогава, преди три години, при онази експлозия руските ядрени физици ми отказаха коментар и анализ на видеозаписите от експлозията. Американски физици от Лос Аламос (ядрена лаборатория на САЩ) предположиха маломощен ядрен взрив, може би и неутронна бомба, но после някой им затъкна светкавично устата, бяха изтрити няколкото техни туитвания и се отказаха от споделеното ми.

Личното ми мнение: вече все по-свободно и безотговорно светът се отнася към ядреното оръжие. Северна Корея се сдоби с него, на път е да се сдобие и Иран. За мен Саудитска Арабия си го има, макар и с пакистански произход.

 

Едно отклонение към миналото

По редица данни Саддам Хюсеин е имал атомна бомба в навечерието на Първата война в Залива, но тя овреме е била унищожена. Прочетете романът на Фредерик Форсайт за онази война – „Юмрукът на бога”. Великият автор на политически трилъри го подозираха сред анализаторите, че романизира онова, което SIS/МИ-6 и Форин офис (английското външно министерство) искат да кажат и съобщят публично, но неофициално.
Наскоро самият Форсайт си призна, че дълги години е работил за английското разузнаване. Вкл. като аналитик и пряко на терен като журналист и по ядреното разоръжаване.
По повод онзи негов роман направих свое прочуване, което доколкото успях, потвърди редица от изнесените факти в романа. Според мен огромна заслуга за пречупването на ядрения юмрук на Саддам са имали поляците, което Форсайт неизвестно защо е премълчал.
Две години след насмешките, които отнесох по повод „конспирацията” ми около атома на Саддам, четирима полски офицери от тяхното разузнаване бяха наградени официално с най-високия възможен американски орден и респективно с Ордена на Британската империя. Форсайт също стана носител на Ордена на Британската империя.

Според мен от доста време насам Великите световни сили са напълно безотговорни по този въпрос. Вероятно единственото изключение от тази безотговорност е Ирак (имаха пълно единодушие за първата война в Залива срещу Саддам)

Вашингтон, Москва, Пекин, Лондон и Франция носят историческата отговорност и ВИНА за допуснатото от тях разпълзяване на ядреното оръжие по света. И ако продължат със сегашните си бездействия, ще носят ВИНАТА и за бъдеща ядрена война на планетата.

Давам линк към поста ми, в който соча кой и как от различни държави се докопа до разрушителния атом и как му помагаха световни бизнеси и Велики сили.
ЗАД НОБЕЛОВАТА НАГРАДА ЗА МИР – ТЪРГОВИЯТА С ТАЙНИТЕ НА АТОМНАТА БОМБА

 

Григор Лилов, Фейсбук

 




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745975
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031